onsdag 23. april 2014

FIRE BESTSELGENDE, INNOVATIVE OG SMARTE BABYSENGER & VUGGER!



Vi har undersøkt og funnet fire høykvalitets vugger som har raskt blitt populære i både norge og verden over - og nå hos oss! FlexiCrib® - den Norsk designet hengede vuggen/barnesengen, prisvinnende Hypoallergisk Mosesbabykurv med gyngestativ, genial babyseng/co-sleeper Snuzpod og Norsk designet og prisvinnende Soro vugge.
Les mer her og på nettsiden vår og vi er sikker på at du vil være enig i at de er perfekt som en første seng for nyfødte og i at deres smarte løsninger fortjener å vinne en premie! Alle følger med enten trekk, håndktak, madrass - eller alle tre! Og som alltid med oss, alle er frifrakt!

FLEXICRIB® - 3-i-1 HENGEDE VUGGE/BARNESENG, SPRINKELSENG/REISESENG



Norsk designet FlexiCrib® er en hengede babyvugge til nyfødte som gynger langveis eller sideveis og, når barnet vokser, utvides til stor seng (60x120cm) - like stor som en sprinkelseng. FlexiCrib® er en trygg og komfortabel seng med stilfult design. Sengen er enkel å montere og lett å flytte. Sengen er også veldig lett å holde ren, tåler vask i vaskemaskin på 60° og er strykefri. FlexiCrib® har et patentert, gjennomtenkt, flott og robust design. Tilbakemeldingene fra kunder er rett og slett at barnet sover bedre i en FlexiCrib®.

FlexiCrib® er designet i samarbeid med det prisbelønnede designbyrået SLIP. Med et moderne, men samtidig tradisjonelt utseende. denne er en CE godkjent vuggen/barnesengen som er testet og godkjent av Danske Teknologiske Institutt.

Følger med:

• 2 madrasser, 40x80cm og 60x120cm - som et puslespill, den lille inni den store
• Stilig, ren hvit trekk med delikat design (ligner på Broderie Anglaise design)
• Hvitt takfeste, skruer og plugger
• Karabinkroker
• Oppbevarings-/reisebag som har plass til både sengen og madrassen

Se videoklipp her

HYPOALLERGISK MOSES BABYKURV + GYNGESTATIV



Denne prisbelønte hypoallergisk Moses babykurv tilbyr alt foreldre liker med tradisjonelle Moses babykurver sammen med noen ekstra fordeler som moderne foreldre er sikker på å elske!

Laget av materiale som er super sterk, fullt ventilert, hygienisk, hypoallergisk og lett å rengjøre, denne babykurven er en av de tryggste første senger for din baby. Det er nesten lydløs når babyen beveger seg rundt og en smart låsesystem på kalejsen hjelper å holder seg oppe og derfor kan barnet ditt sover bedre .

Det er ca. 10% større enn andre babykurver, slik at den kan brukes lenger, og når du er ferdig med den, kan være trygt lagret og gjenbrukt neste gang!
Med nydelig 100% ren bomull stoff/trekk med vaffle mønster, er dette en varm og koselig sted for barnet ditt å begynne livet i verden utenfor .
Følger med:

• Komfortabel madrass
• Håndtak
• Vaskbart, delikate stoff og tynne pynteteppe
• Avtakbar kalesje
• Sammenleggbar eller gyngestativ kan også kjøpes

Laget i Storbritannia , babykurven er fri av BPA og ftalater og er produsert uten tilsatt kjemikalier , slik at du kan være sikker på at barnet ditt er i et sunt miljø fra dag én.

Kommer i 4 nydelige pastell/retro farger - hvit/ivory, krem, pastell blå eller rosa.


3-i-1 MINI BABYSENG/CO-SLEEPER MED KJEMISK-FRI MADRASS



En genial, praktisk og helt ny type 'co-sleep' babyseng designet i storbritannia, som brukes de alle første månedene slik at barnet lærer seg å sove i sin egen seng samtidig som den vil oppleve foreldrenes nærhet! Kan brukes også som en babykurv/vugge uten stativ og når baby er klar, bruk den avtagbare sengeside som følger med og voila - en nydelig babyseng!

Denne babysengen er ideell for 'co -sleeping' som du kan skape et nært bånd med babyen din og sikre at du både får en god natts søvn ved å mate og trøstet dem uten å forlate sengen !

Med sin unik 3-i-1 design kan du bruke denne som en sideseng, en frittstående vugge i barnerommet og en vugge/gynge babykurv som kan ta av stativet og derfor kan brukes hvor some helst i hjemmet!

'Co-sleeping', hvor babyen sover i en separat seng ved siden av din egen seng, er et tryggere alternativ til å hå babyen i sengen med deg hele natten. Det rapportert også at det tryggeste stedet for den lille til å sove i de første seks månedene er i en sidevseng. ( UNICEF, FSID)

Når plassert ved siden av sengen , gjør sidesengen du å holde babyen tett, men samtidig gir det også dem med sine egne trygt sove plass og støtte som soving i samme sengen gir ikke .

Sidesengen har en pustende stoff på ene side som du kan se gjennom. Denne 'mesh' veggen som gir åpen tilgang til barnet ditt uten at du trenger å komme seg ut av sengen , noe som gjør ammingen mer praktisk og enkelt og lar deg enkelt se dem for ekstra trygghet .

Større enn en standard Moses babykurv, kan sidesengen brukes fra fødsel til 6 måneders alder og har en ekstra bonus at du kan våkne opp ved siden av den prins eller prinsesse hver dag !

Følger med:

• Gyngestativ og kjemisk fri madrass
• To typer stropper til trygt feste til voksen senger for å gjøre stativet stasjonær (en til senger med treramme og de andre til 'divan senger)
• Vaskbart, pustende stoff
• En siden av babykurv med glidelås slik at du kan amme baby uten å stå opp

Tilgjengelig i hvit eller naturlig.

SO RO TRE VUGGE GRÅ + GRATIS TEPPE/PLEDD



I følge vitenskapelige teorier om hjernens tolkning av sansestimuli, er forlengs vugging den mest behagelige og beroligende bevegelse for barnet.

Prisvinnende og Norsk designet So-ro vuggen vugger forlengs og gir barnet lineære bevegelser som er den mest behagelige stimuli når barnet skal hvile, slik som når en vugger barnet til ro i armene sine eller i en barnevogn.

For å forebygge spedbarnsdødelighet (SIDS) understerker amerikanske forskere betydningen av god oksygentilførsel rundt spedbarnets hode. so-ro vuggen har en gradert bunn som gjør at barnet ligger 3 grader høyere med hodet enn med bena. En slik gradering kan gi barnet bedre oksygentilførsel, spesielt ved forkjølelse og tett nese.

Denne vuggen er også et sunt alternativ til vippestoler når barnet er våkent. Bunnen er tre grader høyere i hodeenden enn fotenden som gir bedre pust og en rett ryggsøyle. Sittende i en vippestol får barnet belastning på ryggsøylen som ikke er sunt for ryggens utvikling. Man bør vente til barnet kan sitte selv før det blir plassert i en stol over lengre tid.

Følger med:

• Madrass med trekk i 100% bomull til sovesiden
• Gratis valgfritt teppe fra oss!
• Moderne og stilig utseende. Kjernen i vuggen er laget av kryssfiner bjerk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden