tirsdag 26. mars 2013

GET THE LOOK! INSPIRASJON TIL NYFØDT/BARNEROMMET


Velkommen nyfødt din med stil! Her er noen flotte, nye og bestselgende produkter for å hjelpe deg til å skape en morsom og rolig barnerom for din nyfødt og småbarn!Keep it simple but keep it stylish and fun! Herlige, store veggdekor/wallstickers og en nydelig babykurv og barneseng.

Våre nye store wallstickers ser virkelig flott ut på en eller to vegger - og spesielt på en farget malt vegg som på bildet. De morsomme figurer er søte første venner for babyen din og etterpå kan du skape din egen historie rundt samme figurene for å hjelpe utvikle ditt småbarns fantasi! Kr 499 les mer her

Nydelig hvit pilflettet babykurv med hvit, rosa eller blå tekstil og valgfritt stativ! En babykurv er en veldig praktisk og koselig måte å ha babyen i nærheten av deg hele tiden i løpet av de første måneder av babyens liv. Fra kr 1599 frifrakt. les mer herHvis du venter for tvillinger eller er to venner som liker den samme babykurv design, så må du se på våre babykurv/stativ 'tvillingrabatt' - 10% rabatt for to babykurver og sammenleggbare eller gyngestativer! Fra kr 2899 for to pakketilbud + frifrakt! Men kun for kort tid - så løp og kjøp!

Eventyr sprinkelseng som konverterer til en juniorseng/barneseng. En nydelig og klassisk barneseng som kan brukes fra 0-8 år kr 2999 frifrakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar