søndag 24. februar 2013

NYE OG BESTSELGENDE BARNEPRODUKTER FRA PRISVINNENDE KIDKRAFT! DEL 1 - BARNESENGER OG BARNEMØBLER


DEL 1 - BARNESENGER OG BARNEMØBLERKommende produkt - Prinsesse Dukkehus Barneseng

Kidkraft har et voksende utvalg av geniale møbler til barnerommet (f. eks barnesenger, oppbevaringsmøbler, bokhyller, bord og stoler sett) og smarte leketøy av tre (stor dukkehus, lekekjøkken, leksett, gåvogn osv) og har konsekvent vunnet mange priser i bransjen. Vi tilbyr masse fra Kidkraft og legge til noe nytt hele tiden. Våre priser er blant en av de beste i Norge og husk - det er frifrakt på alle over kr 1000!

Før vi begynnt å selge produkter fra Kidkraft på nettsiden vår, prøvd vi dem selv. Vi har Savannah dukkehus, Hvit Retro lekekjøkken og Prinsesse barnseng og Chilli - lille jenta vår - elsker alt! Og vi også - de flotte farger og morsomme design gjør føler oss som barn igjen! Men viktigst av alt er at Chilli er forsatt veldig glad i alle produktene - 1,5 år senere. Vi syns en anbefaling av et småbarn er kanskje en av de beste attester og derfor er vi stolte av å tilby produkter fra denne fantastiske merkevaren til dere!

I Del 1 av vår 'Kidkraft eventyr', finner du noen av de beselgende og kommende barnesenger og møbler. I Del 2 kan du se noen av de prisvinnende dukkehus, lekekjøkken og andre leketøy til småbarn. Enjoy!

Flotte barnesenger som gjør overgangen fra sprinkelseng til vanlig seng morsom og så enkelt som mulig. Fra kr 1699 inkl. frifrakt:Brannbil Barneseng Les mer her
Prinsesse Barneseng Les mer her


MØBLER TIL BARNEROMMET

Stilige sminkebord og krakk, morsomme bord og stoler sett, geniale oppbevarings/bokhyller fra kr 1099 inkl. frifrakt:Lagringsreol Med 12 Fargerike Oppbevaringsbokser Les mer her
Dukkehus Bokylle Les mer her


/>

Prinsesse Sminkebord med Matchende Krakk
Les mer her
Stjerner Bord og Stoler Sett med Oppbevaringsbokser Les mer her


Lyst til å se andre barnerom møbler fra Kidkraft? Les mer her
og Les mer her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar