søndag 19. februar 2012

Vår Babykurvguide - Velg de perfekte moses babykurv eller vugge for babyen din

Se vår babykurv guide her:

Les mer her

Å velge babyseng for din nyfødte er en av de første og største og spennende kjøpene du vil gjøre. Så du ønsker å få det riktig! Babykurver er en av de mest populære valgene nå fordi de er lette, trygge og kan flyttes rundt i huset. De kan fungere som en reisebarneseng også, og tas med på besøk. Og de er nydelige!

Men å velge riktig babykurv eller moseskurv for din nyfødte kan være forvirrende. Hvilket kurvmateriale burde du kjøpe - myk flettet mais eller en mer moderne flettet kurv av rotting eller piletre? Med eller uten kalesje? Burde det være en justerbar kalesje? Trenger du et stativ? Bør det være et gyngestativ? Hva kommer med kurven - en madrass, dyne, pute, laken? Og hvilke av disse tingene er nødvendig? Og når burde man å bestille eller kjøpe babykurven? Dette er bare noen få spørsmål som du bør stille deg før du anskaffer deg babykurv til din baby.

Vi har laget en babykurv guide før å hjelpe deg å sammenligne de forskellige babykurvene, vuggene og stativene vi har i nettbutikk vår! Vi håper at du kan finne de perfekte babykurv for deg og babyen din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar